Business Vision ERP Λογισμικό για Επιχειρήσεις
4275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4275,page-child,parent-pageid-770,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μια σύγχρονη διαδικτυακή λύση για τη διαχείριση των επιχειρησιακών πόρων (ERP)

Η απλότητα και η ευκολία στη χρήση του Business Vision ERP σε συνάρτηση με τις πολλαπλές λειτουργικές δυνατότητες αλλά και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες που παρέχει, το καθιστούν ένα σύγχρονο επιχειρησιακό και αποτελεσματικό επιχειρηματικό εργαλείο. Η iFORM προσφέρει ένα από τα καλύτερα ERP συστήματα με χαμηλό κόστος.

Επιλέξτε το Business Vision ως το πλέον κατάλληλο ERP για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις κάθε κλάδου δραστηριότητας, που ανταλλάσσει δεδομένα με άλλα συστήματα και εφαρμογές (EDI) και είναι πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις του myDATA.

Το εξελιγμένο ERP συνδυάζεται με εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop) διαμορφώνοντας ένα B2B/B2C εργαλείο για τη επιχείρηση που επιδιώκει να πρωταγωνιστήσει στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το σύστημα διακρίνεται για την ευχρηστία και απλότητά του εκτελώντας αυτοματοποιημένα σύνθετες διαδικασίες αυξάνοντας την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων.

erp
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Το Business Vision προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία στις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξάρτητα μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας.

Συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησή σας, με νέες τεχνολογίες, αντιλήψεις και φιλοσοφία στον ελάχιστο χρόνο γιατί η κάθε υγιής επιχειρηματική προσπάθεια αξίζει και πρέπει να αποδίδει.

Βελτιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής σας, αυξάνουμε την αξιοπιστία σας ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος.

Παρέχουμε πρόσθετες λειτουργικές δυνατότητες συναλλαγών B2B/B2C και ευκολιών που εδραιώνουν την επιχείρησή σας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Προσβασιμότητα από παντού

 

Εγκαθίσταται στην επιχείρηση ή στο Cloud και αξιοποιείται από κάθε γεωγραφικό σημείο μέσω οποιασδήποτε συσκευής (PC, Laptop, Tablet, Smartphone). Προσφέρεται και ως υπηρεσία SaaS.

Αποτελεί ιδανική λύση για τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας και την εργασία από απόσταση, με πλήρη εκμετάλλευση όλων των λειτουργικών δυνατοτήτων του από εσωτερικούς και εξωτερικούς χρήστες (Λογιστές, Συνεργάτες κλπ.) και με απόλυτη διασφάλιση των δεδομένων – συναλλαγών εφαρμόζοντας τα πλέον αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας.

Τα συγκριτικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα εν συντομία

 

 • Είναι πολυγλωσσικό, ευέλικτο με εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις.
 • Ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργικές δυνατότητες (π.χ. ηλεκτρονικά παραστατικά, αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραλαβών, διακινήσεων, ενημερώσεων κ.α.).
 • Εγκαθίσταται σε ένα σημείο και έχει ελάχιστες απαιτήσεις για τη λειτουργία σε ομίλους εταιρειών (πολλαπλά Α.Φ.Μ.) ή σε επιχειρήσεις που έχουν εγκαταστάσεις σε διάφορα σημεία (Υποκαταστήματα – Αλυσίδες, Δομές, Αποθηκευτικούς Χώρους, Κέντρα Διανομής).
 • Ως διαδικτυακή λύση παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα Ασφάλειας ενώ είναι ταχύτατο σε περιβάλλον πολυάριθμων χρηστών.
 • Διασυνδέεται και διαλλειτουργεί με άλλα ανομοιογενή συστήματα και εφαρμογές (μέσω Web Services, API, Midware).

Η βέλτιστη λύση Ψηφιακού Μετασχηματισμού για τις επιχειρήσεις

 

 • Υιοθετεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους αξιοποίησης.
 • Μειώνει το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης
 • Αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας εξασφαλίζοντας τον άμεσο έλεγχό της.
 • Προσφέρει αμέτρητες λειτουργικές δυνατότητες που το καθιστούν ως ένα   σύγχρονο B2B/B2C εργαλείο.
 • Είναι πλήρως παραμετρικό και εύκολα προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας.
 • Καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του myDATA (Ηλεκτρονικά Παραστατικά & Ηλεκτρονικά Βιβλία) της ΑΑΔΕ. Συμπεριλαμβάνει αυτοματοποίηση των διαδικασιών Χαρακτηρισμού και Συσχετισμού με τις εγγραφές της Λογιστικής εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τους λογιστές της επιχείρησης.
 • Παρέχει δυνατότητα αυτοματοποιημένης διασύνδεσης με το e-Shop της επιχείρησής σας.
I am test text for Call to action.
Επικοινωνήστε με έναν Σύμβουλό μας !