Η iFORM με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο ΙΠΑΠ «Η Θεοτόκος» | iFORM
4360
post-template-default,single,single-post,postid-4360,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
κοινωνική ευθύνη

Η iFORM με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο ΙΠΑΠ «Η Θεοτόκος»

Ανέκαθεν, η ικανοποίηση των πελατών μας, η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, αλλά και η προσφορά στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης αποτελούν τις βασικές αρχές και αξίες για την εταιρεία μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή η iFORM Information Technologies, προσέφερε δωρεάν τη χρήση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Business Vision [Advance] στο Ίδρυμα Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρία «Η Θεοτόκος».

Το Business Vision [Advance] περιλαμβάνει όλα τα συλλειτουργούντα υποσυστήματα σε ένα ενιαίο χρηστικό περιβάλλον με αυτοματοποιημένες λειτουργίες και ειδικές διαδικασίες Διαχείρισης του Προϋπολογισμού, Ηλεκτρονικών Προμήθειών, Διαχείρισης Υλικών καθώς και την Οικονομική Διαχείριση του Ιδρύματος ως ΝΠΙΔ.

Η εταιρεία μας, συμπληρωματικά, παρείχε συνοδευτικές υπηρεσίες αρχικοποίησης, παραμετροποίησης, μετάπτωσης δεδομένων για την παράδοση του Πληροφοριακού Συστήματος σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία.

Η δράση μας αυτή, πέρα από τον κοινωνικό της χαρακτήρα, οδηγεί το ΙΠΑΠ «Η Θεοτόκος» στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στον εξορθολογισμό των δαπανών και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του στη διαχείριση των υλικών.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.