Κατασκευή Υποδομών ΙΤ | iFORM
790
page-template-default,page,page-id-790,page-child,parent-pageid-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Υποδομές Πληροφοριακών Συστημάτων

Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις στηρίζουν την αποτελεσματική λειτουργία τους στις άρτιες υποδομές που προσδίδουν προστιθέμενη αξία.

Η i FORM IT παρέχει υπηρεσίες σχετικά με τις υποδομές των πληροφοριακών συστημάτων για τη διασφάλιση της υψηλής διαθεσιμότητας, την ασφάλεια και την απόδοσή τους με συνέπεια την μεγιστοποίηση της απόδοσης των εν λόγω επενδύσεων και την ελαχιστοποίηση του κόστους.

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν:

Σχεδιασμός,Υλοποίηση – Εγκατάσταση και Διαχείριση πληροφοριακών υποδομών, όπως: δίκτυα, data center, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Σχεδιασμός,Υλοποίηση- Κατασκευή και Διαχείριση συστημάτων ασφαλείας και τηλεπικοινωνιών, όπως: συστήματα ασφάλειας (Κάμερες-Biometrics), τηλεφωνικά ψηφιακά κέντρα(VOIP) κ.α.

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και την εφαρμογή νέων σύγχρονων τεχνολογιών.