Δυσκολίες πρόσβασης για πολλές Eλληνικές Eπιχειρήσεις, αλλά και υπηρεσίες οι οποίες στηρίζονται στο διαδίκτυο .... | iFORM
2300
post-template-default,single,single-post,postid-2300,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυσκολίες πρόσβασης για πολλές Eλληνικές Eπιχειρήσεις, αλλά και υπηρεσίες οι οποίες στηρίζονται στο διαδίκτυο ….

Μεγάλα προβλήματα πρόσβασης αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις, με τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τουλάχιστον ένας, ίσως και περισσότεροι πάροχοι έπεσαν και πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν στο Ίντερνετ.

Πολλά sites αλλά και επιχειρήσεις αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία τους και είχαν «παραλύσει», καθώς το internet αποτελεί έναν βασικό τρόπο για να εργαστούν – επικοινωνία, παραγγελίες κ.λπ. Πολύ περισσότερο όταν αρκετές εξ αυτών έχουν πολλά και σημαντικά αρχεία τους σε υπηρεσίες cloud.

Η διακοπή πρόσβασης συνεχιζόταν μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 και συνεχίζονταν οι προσπάθειες επανασύνδεσης των χρηστών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε internet, αλλά κινείτο με ταχύτητες… χελώνας – σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 50% των χρηστών.

 

Πηγή : ethnos.gr

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.